fotogalerie - mč praha19

Dětský karneval

v LD Kbely


První březnový pátek na karnevale pro děti jsme se vstupem do krásně vyzdobeného sálu Lidového domu Kbely rázem přenesli v duchu českých pohádek do říše princezen i rytířů, potkali jsme se s pravým a nefalšovaným broukem Pytlíkem či Ferdou mravencem, v košíčku měla přichystané dobrůtky pro děti i Karkulka, s vážností sobě vlastní procházel sálem pán hor – Krakonoš, spolu s dětmi tančila krásná Popelka, vodník Česílko i Maková panenka, nechyběli ani kosí bratři Josef a Václav a mnohé další krásné bytosti ryze české tvorby.

Hlavním tématem tohoto celého karnevalu byla oslava 100letého výročí České republiky a tudíž všeho - co jest české – proto i soutěže, tanec a pohádky se vztahovaly na tento velký svátek nás všech.

Od začátku karnevalu se začalo skákat a dovádět, program byl plný soutěží, tanečků, a co hlavně - nechyběla legrace. Ke konci byly odměněny nejen nejlepší masky, ale nezapomněli jsme ani na další zúčastněné děti, a to alespoň nějakou sladkostí, balonkem či dalšími připravenými dary.

Rádi bychom poděkovali všem dětem i rodičům, kteří si dali práci s vymýšlením svých kostýmů a přišli opět tančit a řádit. Rozzářená očka dětí byla odměnou všem, co tento program připravovali.

Díky všem zaměstnancům a jejím přátelům, kteří přišli coby animácí ve svém volném čase.

Šárka Egrtová, public relations ÚMČ Praha 19


Fotografie Michala Marela