fotogalerie - mč praha19

Charitativní koncert pro Kačenku

Lidový dům Kbely


Fotografie Michala Marela


Na koncertě v Lidovém domě ve Kbelích, který se konal 11. 6. 2016 se vybralo na vstupenkách a dobrovolných příspěvkách 31.762,- Kč. Partners Kbely přidal dalších 11.500,- Kč. Akci uspořádalo Kulturní a rodinné centrum CoByDup za podpory MČ Praha 19. Patronem této akce se stal Oldřich Navrátil.


Kateřinu Podrázskou můžete dále podporovat sběrem víček, do kterého se zapojilo Kulturní a rodinné centrum CoByDup ve spolupráci s MČ Praha 19.

www.katerina-podrazska.webnode.cz


Narodila se jako zdravé dítě, ale postupem času se zjišťovalo opoždění vývoje. Ač se lékaři snažili zjistit dceřinu diagnozu pomocí genetických, metabolických a neurologických vyšetření, vždy vyšly výsledky negativně. Diagnoza se zatím nenašla.Kačenka se sama neposadí, nechodí, neleze, ale je velká bojovnice a stále dělá nějaké drobné pokroky. Má o vše velký zájem. Rehabilitace a lázeňská péče Kačku vždy posune o kousek dál. Navštěvují ergoterapii, logopedii, hipoterapii, Montesorri terapii, pravidelně jezdí do lázní, denně rehabilitují zkouší různé alternativy a nově i akupunkturu.